Verkkopalvelut

Autamme onnistumaan verkossa


Räätälöidyt verkkosovellukset ratkovat tarpeita, joihin valmiit ratkaisut eivät sovi.

 

webdevelopment.png

Kehitä uutta tai uudista vanhaa

Ohjelmistokehitys on helppo tapa järkeistää yrityksesi sovellusympäristöä. Sovelluskehityshankkeidemme tärkein päämäärä on täyttää asettamanne liiketoiminnalliset, strategiset ja laadulliset vaatimukset.
Toteuttamamme hankkeet pysyvät budjetissa, valmistuvat aikataulussa, ovat laadukkaita ja kustannustehokkaita. Asiantuntijoidemme avulla päivität vanhan sovellusympäristösi vastaamaan liiketoimintasi tarpeita joko kehittämällä uutta tai uudistamalla vanhaa.

Sovelluskehityspalvelumme kattavat ratkaisun koko elinkaaren esikartoituksesta, määrittelystä, toteutuksesta ja käyttöönotosta aina sovellusylläpitoon saakka.

 

Perinteiset verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti ja luovat ensivaikutelman organisaatiostasi. Hyvillä verkkosivuilla tehostat asiakasviestintää sekä tehostat myyntiä. Kaikki toteutuksemme toimivat responsiivisesti laitteista riippumatta.

 

Verkkokauppa on sähköinen myyntikanava

Verkkokaupankäynti on jatkanut kasvuaan viime vuosien aikana runsaasti, ja jo nyt suomalaiset ostavat verkosta yli kymmenellä miljardilla eurolla vuodessa. Määrä on yli 20 prosenttia enemmän kuin neljä vuotta sitten. Suosion kasvu ei ole ihme, sillä nykyisten logistiikka- ja varastointijärjestelmien ansiosta verkossa voi myydä oikeastaan mitä vain.