Pilvipalvelut

Selkeät ja mittavat hyödyt


Pilvipalvelut

 

Pilvipalvelut osana Big Dataa, Business Intelligenceä (BI) ja Internet of Things (IoT) palveluita Pilvipalveluiden hyödyntäminen on lisääntynyt viime vuosina valtavasti, vaikkakin kaikkea ei aina kannata siirtää Pilveen. Järjestelmät joissa halutaan hyödyntää Big Dataa, kuten esimerkiksi Business Intelligence, toimivat erinomaisesti pilvessä. Pilvipalvelut skaalautuvat suurta data määrää vaativille Big Data tyyppiselle ratkaisuille ja laskentatehoa käyttäville järjestelmille erinomaisesti.

 

Internet of Things

Myös laitteet jotka lähettävät esimerkiksi mittaustietoa internetin välityksellä, kuten Internet of Things (IoT) mittauslaitteet toimivat erinomaisesti pilvessä. Pilvipalvelun suurimmat hyödyt löytyvät sen skaalautuvuudesta, niin datan kuin laskentatehon osalta, kuin myös sen ennustettavien kustannusten osalta. Vaikka Pilvipalvelu on todellisuudessa aina vain jonkun toisen ”tietokone” kiteytyy siinä usein erikoistumisen ja keskittämisen hyöty. Kattava Pilvipalveluosaamisemme ja luotettava oma serverisali takaavat asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen ympäristön – juuri oikeaan tarpeeseen.

 

network.png

Suurimmat toimittajat

Microsoftin kumppanina hallitsemme luonnollisesti Azuren tarjoamat Pilvipalvelu mahdollisuudet, mutta tunnemme myös Amazonin, Googlen sekä kilpailijoidemme ympäristöt. Autamme mielellämme löytämään juuri oikean ratkaisun yrityksenne tarpeisiin.